Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd.

Onze werkwijze

Wil je vloerverwarming laten aanleggen dan bij je bij ons aan het juiste adres. Wij werken volgens het hieronder beschreven stappenplan, zodat je precies weet wat je bij ons kunt verwachten. Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Stap 1: Offerte aanvragen

Via onze website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. We vragen je aan te geven hoe je de vloerverwarming gaat gebruiken, in welke ruimte de vloerverwarming aangelegd moet worden, om hoeveel ruimtes het gaat, welke type ondervloer je hebt, welke verwarmingssysteem je hebt en of je een schets of plattegrond kunt uploaden van de situatie.

Offerte aanvragen

Stap 2: Nabellen

Zodra we jouw offerte aanvraag hebben ontvangen nemen wij deze door. Vervolgens bellen je op om verdiepende vragen te stellen over jouw wensen en om de situatie zo duidelijk mogelijk te krijgen om een passende prijsopgave voor je te kunnen maken.

Stap 3: Offerte aanleveren

We sturen de offerte vervolgens naar je op via email op het door jou opgegeven e-mailadres bij de offerte aanvraag. Controleer of de offerte niet per ongeluk in de spambox van je e-mailprogramma is belandt.

Stap 4: Opdracht

Als je de offerte hebt doorgenomen en hiermee akkoord bent dan verzoeken wij je vriendelijk om jouw akkoord op de offerte per email aan ons te versturen. Je ontvang van ons dan een opdrachtbevestiging.

Stap 5: Inplannen werkzaamheden

Nu je ons opdracht hebt gegeven voor de aanleg van jouw nieuwe vloerverwarmingsysteem gaan we de werkzaamheden hiervoor inplannen. We nemen daarvoor telefonisch contact met je op.
Gemiddeld genomen duurt de aanleg van een nieuw vloerverwarmingsysteem ongeveer 1 dag.

Stap 6: Installatie

Wij plaatsen op de afgesproken dag jouw nieuwe vloerverwarmingsysteem. In het geval dat wij de vloerverwarming moeten infrezen dan werken wij met materiaal dat is voorzien van stofafzuiging. Infrezen van vloerverwarming is nooit 100% stofvrij, hou hier dus rekening mee. Na de installatie ruimen wij het restmateriaal en het afval op en geven we je uitleg over de werking van het systeem.

Offerte aanvragen?

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen voor de aanleg van vloerverwarming? Vul dan het offerteformulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een passende prijsopgave van ons.

Offerte aanvragen

© 2024 De Vloerverwarmingspecialist