Technisch Commercieel Medewerker

Wat ga je doen:
Als Technisch Commercieel Medewerker is geen dag hetzelfde. Je begint de dag op kantoor in Emmen of bij 1 van onze klanten. Je begeleid het verkoop traject van A tot Z, van aanvraag tot afronding.

De diversiteit van de functie betekend; opnemen van een klus bij onze klant, maken van offertes, na akkoord het doorvoeren van de order, tijdens de klus eventueel aansluiten van een verdeler of het naregelen van de vloerverwarming, facturatie van de klus en eventuele nazorg die verleend dient te worden.

In deze baan als Technisch Commercieel Medewerker werk je vooral zelfstandig en ben je of op kantoor in Emmen of in Noord-Nederland onderweg naar/bij klanten.

Wat heb je nodig:

  • Affiniteit met techniek;
  • MBO werk en denkniveau;
  • Kennis van W installaties;
  • VCA-certificaat of bereid zijn deze te willen behalen bij Temmen en Koop;
  • Communicatief sterke vaardigheden;
  • Klantgerichtheid en zelfstandig werkend;
  • Rijbewijs B;

Wat biedt Temmen en Koop:
Loyaliteit en openheid naar elkaar zijn termen die niet weg te denken zijn binnen ons bedrijf. In een informele sfeer zijn we helder, eerlijk en direct naar elkaar. We houden van een uitdaging, waarbij het bieden van de juiste oplossing voor de klant hoog in het vaandel staat. We richten ons veel op vernieuwing in ons werk maar ook in onze uitstraling.

Daarnaast bieden we een marktconform salaris, willen we je graag ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, behoort een auto van de zaak bij deze functie en heb je uitzicht op een vaste aanstelling!

Wie is Temmen en Koop:

Temmen en Koop is een ambitieus bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van vloerverwarmingssystemen. Zowel de professional als de particulier vindt samen met ons wat hij of zij zoekt!

Dit ben ik:
Lees jij bovenstaande tekst, en denk je: dit ben ik! En ben jij dus bereid om samen met ons te professionaliseren en te groeien? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Geïnteresseerden kunnen een cv en motivatiebrief per e-mail sturen naar info@temmenenkoopgroep.nl.
Meer informatie over ons bedrijf of de vacature? Neem dan contact met ons via 0591-620690 op of kijk op www.temmenenkoopgroep.nl. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.